Vacatures bij DGD - DGD Dienstverlening B.V.

Ga naar de inhoud
Werken bij DGD Dienstverlening B.V.
Van het begeleiden van het verkeer tijdens een evenement op zaterdagnacht tot het plaatsen van een omleiding op de snelweg op woensdagochtend, geen dag (of nacht) is hetzelfde. Het werken bij DGD Dienstverlening B.V. betekent dat je onderdeel wordt van een hechte club hardwerkende mannen en vrouwen met passie voor (verkeers-) veiligheid en (tijdelijke) verkeersmaatregelen.

Een leuke en afwisselende baan waar je samen met je collega’s, iedere dag de handen uit de mouwen steekt om op een veilige en verantwoorde wijze te voorzien in veiligheid en doorstroming op en rondom de weg. Maar het werken bij DGD Dienstverlening B.V. betekent uiteraard ook, veel plezier hebben met je collega’s en in wat je doet, aandacht voor jou en je ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en nog veel meer! Of je nu een starter zonder ervaring of de doorgewinterde professional bent, je bent bij ons aan het juiste adres.

Onderstaand een overzicht van onze vacatures. Staat er nu niets bij voor je? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Vacatures:

Voor vragen en opmerkingen verwijzen wij je graag door naar onze contactgegevens.
Terug naar de inhoud